90-vantazhivok-z-humanitarnoiu-dopomohoiu-i-visim-tsystern-z-palnym-ta-hazom-vikhaly-v-hazu

90 вантажівок з гуманітарною допомогою і вісім цистерн з пальним та газом в'їхали в Газу

 • 22074 переглядiв

Щонайменше 90 вантажівок із гуманітарною допомогою в'їхали до сектору Гази через пункт пропуску "Рафах" на кордоні з Єгиптом у п'ятницю, повідомив CNN єгипетський чиновник на кордоні. Ізраїль також підтвердив, що 4 бензовози та 4 цистерни з газом в'їхали до сектору Газа в межах перемир'я, пише УНН.

Деталі

Єгипетський чиновник повідомив, що ці 90 вантажівок були серед 200 вантажівок із гуманітарною допомогою, які в'їхали на єгипетську сторону переходу в п'ятницю вранці.

Орім того, щонайменше сім бензовозів в'їхали в сектор Гази через ПП "Рафах" на кордоні з Єгиптом у п'ятницю, також повідомив кореспондент CNN на місці події, після того, як очікуване перемир'я між Ізраїлем і ХАМАС, схоже, набуло чинності.

Ізраїльська організація-координатор урядової діяльності на територіях (COGAT) повідомив у своїй заяві, що чотири бензовози та чотири цистерни з газом для приготування їжі в'їхали у сектор Гази через ПП "Рафах".

"Паливо та газ для приготування їжі призначені для експлуатації важливої гуманітарної інфраструктури в секторі Газа" і були схвалені урядом Ізраїлю в межах перемир'я, додав COGAT.

Незрозуміло, які ще види допомоги досі були допущені до сектору Гази.

Нагадаємо

24 листопада о 7 годині ранку набуло чинності чотириденне перемир'я між Ізраїлем і ХАМАС, укладене за посередництва Катару.

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    З шевроном ЗСУ: НБУ відкарбував пам'ятну монету "Рік Дракона"

     • 14978 переглядiв

    Вибухи у Миколаєві влада пояснила роботою військових за містом

     • 19732 переглядiв