ukenru
20-udariv-nozhem-u-mariupoli-rozkrito-zhorstoke-vbivstvo-zhinki

20 ударів ножем: у Маріуполі розкрито жорстоке вбивство жінки

 • 13091 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Тіло маріупольчанки з ножовими пораненнями виявила матір вбитої та викликала поліцію. Правоохоронці одразу встановили особу підозрюваного, а знайшли його повішаним у сусідньому будинку, про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП в Донецькій області, передає УНН.

До поліції звернулася 58-річна мешканка, яка прийшла додому та побачила свою доньку вбитою. На місце злочину виїхав весь особовий склад карного розшуку Центрального відділу поліції та керівництво обласного главку.

“З’ясувалося, що цього вечора між колишнім подружжям виникла сварка, яка й призвела до трагічних наслідків. 20 ударів ножем поставили крапку і в конфлікті, і в житті жінки” — зазначають у прес-службі Центрального відділу поліції Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині судитимуть охоронця за вбивство нареченого на весіллі

Встановивши місцезнаходження зловмисника, поліцейські знайшли 30-річного чоловіка повішеним у сусідньому будинку. За попередніми висновками він самостійно пішов з життя. Нараді відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) та ст.115 з позначкою самогубство Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, мертвого пенсіонера з численними саднами і синцями та клейкою стрічкою на голові, а також його непритомну дружину знайшли у їх власному будинку в одному з сіл Кам'янсько-Дніпровського району на Запоріжжі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП