15-serpnya-polscha-gotuyetsya-provesti-naybilshiy-za-ponad-30-rokiv-viyskoviy-parad

15 серпня Польща готується провести найбільший за понад 30 років військовий парад

 • 315809 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. 15 серпня під час святкування Дня Війська Польського планується провести найбільший та найсучасніший показ військової техніки з 1989 року. Про це в ефірі Польського радіо розповів прес-офіцер 1-ї Варшавської бронетанкової бригади, лейтенант Яцек Пьотровський, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що під час військового параду на Віслостраді у Варшаві можна буде побачити, зокрема, техніку польського, американського та корейського виробництва. Серед атракцій будуть також десятки військових пікніків.

Цитата

«Кожен, хто хоче спільно з нами святкувати, бо треба зауважити, що День Війська Польського — це передусім свято кожного поляка, і кожен, хто хотітиме стежити наживо або в медіа, зможе побачити найсучаснішу техніку, що є на оснащенні Війська Польського або вже невдовзі надійде на оснащення», — сказав Яцек Пьотровський.

Доповнення

Парад з нагоди Дня Війська Польського повертається після трирічної перерви. 15 серпня, у річницю переможної битви під Варшавою проти більшовиків, на вулиці столиці вийдуть солдати різних формувань. Разом із польськими вояками маршируватимуть військові зі США, Великої Британії, Хорватії та Румунії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПольща перекинула на кордон з білоруссю бойові гелікоптери

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Марокко внаслідок ДТП загинули щонайменше 24 людини

     • 225689 переглядiв

    Касові збори фільму "Барбі" перевищили $1 млрд

     • 1102412 переглядiв

    На узбережжя Чилі викинувся величезний синій кит

     • 397332 переглядiв