ukenru
100-dniv-nezlamnosti-v-minoboroni-rozpovili-yak-ukrayina-boretsya-z-rosiyskimi-zagarbnikami

100 днів незламності: у Мінобороні розповіли, як Україна бореться з російськими загарбниками

 • 147769 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Уже 100 днів Україна чинить опір повномасштабному вторгненню росії. Окупанти цинічно обстрілюють житлові будинки, лікарні, школи та дитсадки. Весь світ солідарний з Україною в боротьбі з російською агресією. Про це повідомляє УНН з посиланням на Міністерство оборони в Facebook.

Цитата

"100 днів – це просто дата в календарі, умовна психологічна позначка у мирному житті. Але з 24 лютого 2022 року ми ведемо відлік до Перемоги над російськими загарбниками. Тепер на 100 днів ближче до завершення великої визвольної війни Українського народу проти російських нападників. Ми показали, що українці – найхоробріша нація, а наша армія – одна з найсильніших! Захисники і захисниці рішуче відбивають ворожі атаки, знищують путінську орду, проводять контрнаступальні дії попри перевагу агресора в озброєнні й живій силі", - йдеться в повідомленні.

Деталі

У Міноборони зазначили, що завдяки небувалому руху опору цивільного населення та відваги військових, ворог не зміг захопити Київ, Чернігів, Суми, Харків.

"У нас є герої-воїни, є міста-герої, а нині, в 100-й день боротьби за свободу, можемо сказати: Ми - країна-герой. Нині Україну захищають українці з усіх куточків світу. Від Львова до Харкова, від Вашингтона до Токіо! Довкола сильної духом української нації обʼєдналися найсильніші держави світу. Ще 100 днів тому ми були озброєні словами підтримки НАТО, а сьогодні у нас на озброєнні кращі зразки артилерійського, протитанкового та протиповітряного озброєння держав-членів Альянсу", - наголосили у відомстві. 

Також в МОУ зазначили, що весь світ пересвідчився, що російська влада та армія - не високотехнологічне військо, а збіговисько вбивць, мародерів і ґвалтівників, які обов’язково сядуть на лаву підсудних. Не гравець геополітики, а енергетичний і продуктовий терорист, тілами солдат якого встелена наша земля.

"За 100 днів боротьби, ми пройшли шлях створення нації більший, ніж за останні 100 років", - підсумували в Міноборони. 

Нагадаємо

За даними Генерального штабу Збройних сил України, з початку повномасштабного вторгнення рф Збройні сили України знищили приблизно 30 950 окупантів.

Українські Національні Новини

Політика