zelenskiy-nazvav-dva-shlyakhi-rozblokuvannya-mariupolya

Зеленський назвав два шляхи розблокування Маріуполя

 • 151073 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Розблокування Маріуполя може відбутися лише дипломатичним шляхом або ж за наявності важкої збройної допомоги. Про це під час брифінгу із Головою Європейської Ради Шарлем Мішелем заявив Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Для того, щоб розблокувати Маріуполь, є два шляхи. Перший - це серйозна важка допомога зброєю, на яку ми розраховуємо, і спільними діями ми можемо розблокувати Маріуполь. Поки що у нас цієї техніки недостатньо. Другий шлях - дипломатичний. Поки що на це не погоджується рф", - пояснив Президент.

Деталі

У той же час, Голова Української Держави зазначив, що не знає, коли саме може відбутися розблокування міста. Однак, він додав, що захисники міста не збираються здаватися ворогу.

Додамо

Захисники Маріуполя заявили, що сподіваються на деблокаду міста, або організацію евакуації через третю сторону.

Як повідомив заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар, "Азовці" мали змогу поспілкуватись з мирними громадянами, які залишаються в Маріуполі. Він повідомив, що маріупольці не мають бажання виходити з міста по коридору, який сьогодні оголосила росія.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський назвав два шляхи розблокування Маріуполя

     • 151073 переглядiв