zelenskiy-khoche-vidvidati-knr-z-robochoyu-poyizdkoyu

Зеленський хоче відвідати КНР з робочою поїздкою

 • 20065 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що для нього було б великою честю відвідати КНР - Україна зацікавлена у подальшій координації з Пекіном щодо боротьби з коронавірусом. про це він розповів в інтерв’ю китайському інформагентству "Сіньхуа", передає УНН із посиланням на пресслужбу ОПУ.

"Ми маємо відновити повноцінний політичний діалог між нашими державами. Маємо відновити динаміку двосторонніх контактів на рівні міністерств і відомств, на рівні очільників урядів, парламентів та, безумовно, лідерів. Буду радий вітати голову КНР Сі Цзіньпіна в Україні. Для мене було б великою честю відвідати чарівний Китай", - зазначив Зеленський.

Також він наголосив, що серед пріоритетних напрямів практичної співпраці між країнами варто згадати кредитно-інвестиційну, агропромислову, машинобудівну і транспортну сфери.

"Україна зацікавлена у подальшій координації з Китаєм зусиль у боротьбі з наслідками пандемії коронавірусу. Особливої важливості набуває питання забезпечення наших громадян якісною вакциною", - додав Зеленський.

Нагадаємо, у КНР десятки тисяч людей вже отримали щеплення від коронавірусу попри те, що безпека та ефективність вакцини досі не доведені.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський хоче відвідати КНР з робочою поїздкою

     • 20065 переглядiв

    Митниця у вересні перевиконала план на мільярд гривень

     • 14010 переглядiв

    Мер Чернігова захворів на COVID-19

     • 16002 переглядiв

    Киян попередили про сильний вітер

     • 16319 переглядiв

    Пожежі на Луганщині: поліція відкрила сім проваджень

     • 14693 переглядiв

    Зливи та до 21° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 13168 переглядiв