z-pochatku-karantinu-do-sudiv-ne-pustili-ponad-tisyachu-vidviduvachiv-z-pidvischenoyu-temperaturoyu

З початку карантину до судів не пустили понад тисячу відвідувачів з підвищеною температурою

 • 11243 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. З початку карантину в Україні співробітники Служби судової охорони не допустили до приміщень суду 1002 відвідувачів з підвищеною температурою тіла та ознаками ГРВІ. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр Служби судової охорони.

"З початку введення карантинних заходів у 251 суді, органі та установі системи правосуддя, що перебувають під охороною Служби судової охорони, співробітники Служби проводять температурний скринінг їх працівникам і відвідувачам. За цей час судові охоронці перевірили майже 317,5 тис осіб. 1002 відвідувачам було відмовлено в допуску до судів у зв’язку з підвищеною температурою тіла та наявними ознаками респіраторних захворювань і запропоновано звернутися до лікарів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на двох відвідувачів, які відмовилися дотримуватися карантинних заходів та одягнути захисні маски, складено адміністративні матеріали за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм).

"Найбільше відвідувачів з ознаками ГРВІ не допущено до судових установ міста Києва, Київської та Харківської областей", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Рада суддів України прийняла рішення щодо звернення до Верховного суду про конституційність обмежень суддівської винагороди на період карантину.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Миколаївська область цього тижня не послабить карантин

     • 14928 переглядiв

    Україна увійшла в топ-15 світових експортерів горілки

     • 44315 переглядiв

    На Закарпатті поки не будуть послаблювати карантин – ОДА

     • 12292 переглядiв

    У Кривому Розі дівчина вистрілила в прокурора

     • 29945 переглядiв