yevro-2020-zbirna-daniyi-zavoyuvala-putivku-do-pivfinalu

Євро-2020: збірна Данії завоювала путівку до півфіналу

 • 13247 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. На стадіоні "Олімпійський" у Баку відбувся третій поєдинок чвертьфінальної стадії на Євро-2020 між національними командами Чехії та Данії, передає кореспондент УНН.

Деталі

До перерви данці зуміли заробити комфортну для себе перевагу, якої вистачило задля підсумкового виграшу у поєдинку. Уже на 5-й хвилині баталії ніким неприкритий півзахисник "Боруссії" Томас Ділейні головою реалізував подачу з кутового від Ларсена.

Ближче до завершення 45-хвилинки нападник "Ніцци" Каспер Дольберг замкнув елегантний простріл з лівого кута від Мехле (42 хв, 2:0).

Швидкий гол у другому таймі від Патріка Шика подарував чехам надію на порятунок у матчі, але усі наступні старання підопічних Шілгави були марними – 1:2.

Примітно, що м'яч Ділейні став уже 24-м на Євро-2020, забитим ударом головою – новий рекорд для таких голів за всю історію чемпіонатів Європи.

Крім того, відзначимо, що Данія встановила особистий рекорд результативності в історії команди при виступах на чемпіонатах Європи – шість забитих м'ячів.

Доповнення

Данія у півфіналі Євро-2020 змагатиметься із переможцем пари Україна – Англія.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Євро-2020: збірна Данії завоювала путівку до півфіналу

     • 13247 переглядiв