vorskla-oderzhala-peremogu-nad-titulovanim-klubom-u-zakordonnomu-sparingu

"Ворскла" одержала перемогу над титулованим клубом у закордонному спарингу

 • 11481 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. У Туреччині на полі готелю "Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport Tesisleri Resmi" відбулась товариська баталія "Ворскли" із віце-чемпіоном Азербайджану "Нефтчі", повідомляє УНН з посиланням на сайт полтавчан.

Початок зустрічі був за "ворсклянами", мало того, що вони змогли забити, Шехіч прострелив, м’яч оминув цілу групу гравців і Ребенок на дальній штанзі замкнув передачу, так ще й моменти створювалися. Ребенок віддавав на Васіна і той небезпечно пробивав по воротах. Щоправда другу половину тайму ініціативою володіли суперники. І скористалися цим, двічі вразивши ворота полтавців.

А от у другому таймі спочатку Мартиненко вдало підключився в атаку під час стандарту. Потім був момент у Артура - м’яч просто якимось дивом не опинився у воротах. Мав шанс і Коломоєць, але не поталанило. А вже у додатковий час Артур заробив пенальті, який реалізував капітан команди у другому таймі - Дмитро Кравченко. У підсумку 3:2 - яскрава перемога "Ворскли".

До вашої уваги склад "Ворскли" 1-й тайм: Ткаченко, Саків (Кане, 30), Чеснаков, Тарадуда, Пердута, Скляр, Габелок, Білий, Ребенок, Шехіч, Васін.

2 тайм: Різник, Якубу (Биков, 73), Гравець на перегляді, Мартиненко, Кане (Мельничук, 60), Челядін, Петровіч, Кравченко, Артур, Козиренко, Коломоєць.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Телескоп від NASA виявив три нові екзопланети

     • 14909 переглядiв

    В Техасі розбився літак, 10 загиблих

     • 10854 переглядiв

    Речник Туска: Саміт ЄС призупинено

     • 17478 переглядiв

    На сході Лівії оголошено мобілізацію

     • 9486 переглядiв