vlada-lvova-zaklikaye-kabmin-nadati-dozvil-na-chastkove-znyattya-karantinnikh-obmezhen

Влада Львова закликає Кабмін надати дозвіл на часткове зняття карантинних обмежень

 • 15376 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Мер Львова Андрій Садовий взяв участь у нараді з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем та переконував його відновити роботу обласних маршрутів у режимі спецперевезення, а також роботу спортивних центрів. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"На вихідних мали спільну нараду з прем‘єр-міністром. Разом з Максимом Козицьким переконували голову уряду дати дозвіл обласній комісії з надзвичайних ситуацій на відновлення роботи спортивних закладів. Також необхідно відновити роботу усіх обласних маршрутів в режимі спецперевезень", - написав Андрій Садовий.

Він зазначив, що майже 150 тис. людей щодня приїжджають до Львова з навколишніх міст і сіл, і вже третій місяць вони змушені шукати альтернативні способи, щоб потрапити в місто, часто незаконні та небезпечні.

"Також я вважаю, що ми можемо відновити роботу фітнес-центрів. Це атрибут здорового способу життя. Ми вже напрацювали протоколи для їхньої роботи в умовах карантину. Люди мають право на фізичну активність і здоров’я. Сподіваюсь, Кабмін нас почує і вже завтра на засіданні ці ініціативи будуть враховані", - додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, Львівщина входить до десяти регіонів, які не мають готовності до послаблення карантину.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    До послаблення карантину не готові 10 регіонів України – МОЗ

     • 30540 переглядiв