vaks-prodovzhiv-zasidannya-u-spravi-omelyana

ВАКС продовжив засідання у справі Омеляна щодо недостовірного декларування

 • 15103 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Вищий антикорупційний суд продовжив засідання у справі стосовно колишнього міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, якого обвинувачують у недостовірному декларуванні. Про це кореспонденту УНН повідомили у пресслужбу суду.

Так, на сьогоднішньому судовому засіданні відбудеться допит свідків у справі стосовно колишнього міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, якого обвинувачують у недостовірному декларуванні.

Як раніше повідомлялося в УНН, Вищий антикорупційний суд завершив дослідження письмових доказів, наданих Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою у справі Омеляна.

Нагадаємо, Володимир Омелян обвинувачується у тому, що, подаючи декларації за 2015 і 2016 роки, умисно вказав відомості, які відрізняються від достовірних, відповідно - на суму понад 3 млн гривень та 8 млн гривень.

Як повідомлялося в УНН, 13 вересня 2018 року міністру інфраструктури України повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.368-2 та ст.366-1 ККУ. 6 листопада 2018 року стороні захисту надано доступ до матеріалів кримінального провадження для ознайомлення. 

ВАКС розпочав розгляд справи Омеляна по суті 21 жовтня 2019 року.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Міноборони отримало від США партію ракет Javelin

     • 15123 переглядiв

    За добу на COVID-19 захворіло 82 дитини і 105 медпрацівників

     • 14652 переглядiв