v-ukrposhti-rozpovili-pro-maybutnye-dostavki-pensiy

В "Укрпошті" розповіли про майбутнє доставки пенсій

 • 15960 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Якщо держава приведе тарифи на доставку пенсій поштою хоча б до рівня собівартості і таким чином компенсує "Укрпошті" витрати, пов’язані з доставкою виплат, це дозволить зберегти мережу. Про це заявив генеральний директор ПАТ "Укрпошта" Ігор Смілянський у Facebook, передає УНН.

"Поділився варіантами розвитку ситуації, яка склалася з нашою взаємодією з Пенсійним фондом. Отже маємо два шляхи, що добре, бо коли немає плану дій, це значно гірше: шлях розвитку інфраструктури країни - держава приводить тариф на доставку пенсій хоча б до рівня собівартості і таким чином компенсує "Укрпошті" витрати, пов’язані з доставкою виплат, і дозволить зберегти мережу", - повідомив він.

При цьому він назвав й інший можливий варіант - шлях згортання інфраструктури, щоб врятувати компанію.

"Держава має більш приоритетні напрямки використання грошей, ніж збереження інфраструктури для більш ніж 4,5 мільйона пенсіонерів та 17 мільйонів селян, тоді "Укрпошта" має закрити 5-7 тисяч відділень у селах та звільнити певну кількість адміністративного та виробничого персоналу, щоб врятувати компанію від банкрутства", - зазначив Смілянський, додавши, що "Укрпошта" не може бути спонсором Пенсійного фонду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що збиток "Укрпошти" від доставки пенсій зросте до 1,2 млрд грн.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В "Укрпошті" розповіли про майбутнє доставки пенсій

     • 15960 переглядiв

    FIFA хоче ввести серію пенальті на груповому етапі ЧС-2022

     • 6653 переглядiв