v-uklon-pidtrimali-derzhavnu-reformu-taksi

В Uklon підтримали державну реформу таксі

 • 12382 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Реформа таксі, запропонована Міністерством інфраструктури України, змінить ринок пасажирських перевезень і надасть можливість державі повноцінно здійснювати моніторинг ринку, бізнесу – аналізувати водіїв перед реєстрацією ретельніше, а пасажиру – отримати безпечні та якісні послуги. Про це УНН розповів співзасновник та операційний директор компанії Uklon Сергій Смусь.

"Ми вважаємо, що ця ініціатива дуже важлива і несе декілька важливих змін для ринку таксі: всі водії будуть внесені у єдиний реєстр та мають відкрито та більш зручно й доступно, що важливо, платити податки, що надасть можливість державі у повній мірі здійснювати моніторинг ринку, а бізнесу аналізувати водіїв перед реєстрацією ретельніше", - зазначив він.

Смусь впевнений, що обов’язкове страхування для всіх, яке вже запроваджено у компанії Uklon, надасть можливість зробити ринок перевезень безпечнішим і покращить якість послуг, при цьому значно не підвищуючи тарифи.

"Ми, як відповідальний український бізнес, підтримуємо цю ініціативу держави і вважаємо, що зручна патентна система, замість складної процедури реєстрації ФОП, стане вдалим рішенням, як для водіїв, пасажирів та бізнесу, так і для самої держави, й буде стимулювати розвиток сфери перевезень у цілому", - додав Смусь.

Раніше міжнародна компанія Uber також підтримала реформу таксі, запропоновану Міністерством інфраструктури України.

Нагадаємо, що новий законопроект Міністерства інфраструктури України покликаний вивести ринок таксі з "тіньового" сегменту та підвищити безпеку перевезень пасажирів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Uklon підтримали державну реформу таксі

     • 12382 переглядiв

    Через "ковід" люди стали пити більше алкоголю вдома

     • 11838 переглядiв

    Нардепи підтримали проект закону "про воєнних злочинців"

     • 18336 переглядiв