v-irakskomu-misti-erbil-vibukhuv-bezpilotnik-ye-poraneni

В іракському місті Ербіль вибухув безпілотник: є поранені

 • 168566 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Вибуховий безпілотник спрацював у північному іракському місті Ербіль. Уламками поранено людей. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

У середу в іракському місті Ербіль на півночі вибухнув безпілотник, поранивши трьох людей і пошкодивши кілька автомобілів, йдеться в заяві антитерористичної служби Курдистану.

Вибуховий безпілотник спрацював на дорозі Пірмам в околицях Ербіля о 21:35 (за київським часом).

Два джерела безпеки, які залишаються неназваними, повідомили, що безпілотник був збитий. Негайного притягнення до відповідальності не було.

Джерело в службі безпеки раніше повідомило, що атака дрона була спрямована на консульство США, але не повідомило більше подробиць.

Минулого місяця артилерійський вогонь Іранської революційної гвардії вразив район на північ від Ербіля, націливши на те, що іранське державне телебачення назвало терористичними базами.

Крім того, у березні гвардійці атакували столицю курдського регіону з десятком балістичних ракет під час безпрецедентного нападу на столицю автономного іраксько-курдського регіону, націленого на Сполучені Штати та їх союзників.

Нагадаємо

У Сирії бойовики напали на автобус з людьми, загинули три особи

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Мелітополь можуть скоро звільнити - мер

     • 471280 переглядiв