v-indoneziyi-zatrimali-92-osib-za-maroderstvo

В Індонезії затримали 92 осіб за мародерство

 • 11190 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Індонезійська поліція затримала 92 осіб за розграбування товарів в районах, спорожнілих полсе землетрусу і цунамі в провінції Центральний Сулавесі, передає УНН з посиланням на AP.

Правоохоронці затримали 92 осіб, спійманих з товарами з провінції, яка постраждала від землетрусу і цунамі. Зокрема, у них знайшли моторне масло, шини, керамічну плитку і сільськогосподарське обладнання. Затримані з Палу і навколишніх районів.

У поліції повідомили, що в четвер посилять охорону і заходи безпеки в Палу, найбільшому місті в цьому районі.

Повідомляється, що поки в постраждалі від лиха райони не була доставлена ​​допомога, жителі сіл пробралися в магазини по продукти харчування. Влада заявила, що жителі можуть брати тільки їжу, а її вартість буде компенсована магазинах пізніше.

Як повідомляв УНН, кількість загиблих в результаті землетрусу і цунамі на індонезійському острові Сулавесі зросла до 1407 осіб.

Нагадаємо, в Індонезії 28 вересня стався землетрус. Після цього на острові Сулавесі зафіксували 170 повторних підземних поштовхів. На острів також обрушилася хвиля цунамі заввишки до двох метрів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Індонезії затримали 92 осіб за мародерство

     • 11190 переглядiв

    У керівника Держрезерву провели обшуки - Луценко

     • 10193 переглядiв

    Під Радою посилили охорону

     • 10657 переглядiв

    На Запорізькій АЕС відключили один з енергоблоків

     • 8238 переглядiв