usaid-nadast-ukrayini-125-mln-dol-dopomogi

USAID надасть Україні 125 млн дол. допомоги

 • 12663 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Агенція США з міжнародного розвитку (USAID) надасть Україні додаткову допомогу в розмірі 125 млн доларів для допомоги Донбасу і навколишнім територіям. Про це УНН повідомляє з посиланням на заяву USAID Україна.

"15 травня 2018 року відбудеться cпільна прес-конференція заступника адміністратора і керівника бюро агенції США з міжнародного розвитку (USAID) у справах країн Європи та Євразії Брока Бірмана, спеціального представника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера і посла США в Україні Марі Йованович, де буде оголошено про надання додаткової допомоги в розмірі 125 млн доларів США для Донбасу і тих навколишніх територій, які відчули на собі вплив російської агресії", - йдеться в повідомленні USAID у Facebook.

Додаткову технічну допомогу буде спрямовано на подальшу стабілізацію та згуртування українських громад у регіоні, підвищення стійкості місцевої економіки і прискорення її розвитку, зазначили в USAID.

Як повідомляв УНН, комітет з питань збройних сил палати представників конгресу США 8 травня представив проект закону про “Бюджет США на 2019 на потреби національної оборони”, який передбачає виділення Україні 250 млн доларів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    USAID надасть Україні 125 млн дол. допомоги

     • 12663 переглядiв

    Долар у обмінниках подешевшав, а євро - подорожчав

     • 10826 переглядiв

    Отруєння в Черкасах: 22 дитини виписані з лікарні

     • 11566 переглядiв

    Сину нардепа Попова дали умовний термін

     • 9605 переглядiв

    Підприємці прогнозують зростання цін на послуги

     • 13019 переглядiв

    Винороби України з'їдуться на столичний фестиваль вина

     • 10072 переглядiв