uryad-dokapitalizuvav-oschadbank-na-5-4-mlrd-grn

Уряд докапіталізував Ощадбанк на 5,4 млрд грн

 • 17239 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Уряд збільшив статутний капітал публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України". Статутний капітал банку збільшено на 5,4 млрд. гривень шляхом випуску облігацій внутрішньої державної позики в обмін на акції банку. Про це йдеться у поставнові Кабміну від 6 березня 2017 р. № 122, передає УНН.

Крім того, як зазначено у постанові, дане рішення щодо докапіталізації "забезпечить подальше стабільне функціонування та розвиток державного банку, що є запорукою захисту прав його вкладників та інших кредиторів банку".

Також, відповідно до постанови КМУ № 123, уряд збільшив статутний капітал публічного акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України". Статутний капітал банку збільшено на 4,7 млрд. гривень шляхом випуску облігацій внутрішньої державної позики в обмін на акції банку.

Зазначене рішення забезпечить подальше стабільне функціонування та розвиток державного банку, що є запорукою захисту прав його вкладників та інших кредиторів банку.

Нагадаємо, урядом прийнято рішення продовжити додаткову капіталізацію ПАТ КБ "Приватбанк". Сума додаткової капіталізації складе 9,8 млрд гривень.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд докапіталізував Ощадбанк на 5,4 млрд грн

     • 17239 переглядiв

    Д.Туск подякував лідерам ЄС за довіру

     • 11519 переглядiв

    Сьогодні відбудеться вісім поєдинків 1/8 Ліги Європи

     • 13131 переглядiв

    Російський шоумен М.Джигурда отримав громадянство "ДНР"

     • 19059 переглядiв