u-zasudzhenogo-u-spravi-ukrayinskikh-diversantiv-zakhteya-problemi-z-suglobami-i-spinoyu

У засудженого у справі "українських диверсантів" Захтея проблеми з суглобами і спиною

 • 9750 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Дружина засудженого у "справі "українських диверсантів" українця Андрія Захтея - Оксана - відвідала його в колонії №1 Сімферополя і розповіла про його стан здоров'я. Про це повідомляє УНН із посиланням на Крим.Реалії.

За словами жінки, у Андрія Захтея, крім хронічного гастриту і гаймориту, дуже болить спина, на пальцях опухли суглоби, погіршився загальний моральний стан.

"Він лікується або знімає симптоми хронічних хвороб тими медикаментами, які я привожу. Хвороби нікуди не поділися, медична допомога в колонії, на жаль, поверхнева. У нього хронічний гастрит, я постійно привожу необхідні таблетки. Спина – це взагалі болюча тема, спати на одному боці не може. Крім цього, ще й гайморит хронічний. Цього разу помітила, що на пальцях опухли суглоби, це супроводжується сильними болями. Раніше цього не було", – зазначила дружина Захтея.

Вона також звернула увагу на те, що моральний стан чоловіка погіршився.

"Дуже нервовий став, раніше хоч на щось сподівався, а зараз навіть не сподівається ні на кого, не хоче себе тішити якимись мріями. Каже, коли з побачення повертаюся, ніби знову тільки сів у в'язницю", – додала Оксана Захтей.

Раніше вона повідомляла, що в Андрія Захтея в Сімферопольській колонії №1 загострилися хронічні захворювання і погіршився зір.

Як повідомляв УНН, 10 серпня 2016 року ФСБ Росії повідомила, що в ніч на 7 серпня в анексованому Криму затримала групу "українських диверсантів". Російські спецслужби заявляють, що Євген Панов і Андрій Захтей були членами "групи диверсантів", яка нібито планувала здійснити теракти на об'єктах туристичної та соціальної інфраструктури півострова.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Сумщині зникла молода жінка з дворічною донькою

     • 12731 переглядiв

    Під Житомиром у ДТП травмувалася жінка та 3-річний хлопчик

     • 16425 переглядiв

    У МОЗ розповіли, як зберігати ліки влітку

     • 18447 переглядiв

    У червні в Україні знизились споживчі ціни

     • 13160 переглядiв