u-sumakh-cholovik-strilyav-u-magazini-ye-poraneni

У Сумах чоловік стріляв у магазині, є поранені

 • 28937 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Патрульні у Сумах затримали чоловіка, який влаштував стрільбу по людях в магазині, передає УНН з посиланням на прес-службу патрульної поліції Сумської області.

"Подія трапилася вночі, на вулиці Привокзальній. Патрулюючи вулицю, біля одного з магазинів, інспектори помітили групу громадян, які спілкувалися на занадто підвищених тонах. Охоронці порядку зупинилися та направилися до громадян, щоб попередити, ймовірно, подальшу бійку. У цей момент із палатки, поблизу магазина, вибігло двоє чоловіків, один із яких намагався кинути в іншого стільцем," - йдеться в повідомленні.

Поліцейські скомандували всім зупинитися та бути на місці. Після цього інший чоловік кинувся втікати, а громадянин, який тримав у руках стілець, повідомив, що його опонент тільки-но стріляв у нього та його товариша. Інспектори побігли за ним. Під час переслідування охоронці порядку помітили, що в його руці дійсно знаходиться предмет, схожий на пістолет. Згодом втікача затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ужгороді чоловік відкрив стрілянину, серед постраждалих неповнолітній

Як з’ясувалося, у магазині між затриманим чоловіком та компанією громадян виник конфлікт, який, попередньо, закінчився чотирма пострілами з предмета, схожого на пістолет.

Унаслідок його дії 31- та 49-річні чоловіки отримали тілесні ушкодження.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Сумах чоловік стріляв у магазині, є поранені

     • 28937 переглядiв

    Випуск новин станом на 12 годину 14 січня

     • 4388 переглядiв

    Dragon компанії SpaceX успішно приводнився у Тихому океані

     • 14496 переглядiв

    Випуск новин станом на 11 годину 14 січня

     • 5628 переглядiв

    Після відвідин кафе в Бурятії отруїлися 133 людини

     • 9938 переглядiв