u-ssha-pochavsya-protses-pidgotovki-do-debativ-kandidativ-na-post-prezidenta-krayini

У США почався процес підготовки до дебатів кандидатів на пост президента країни

 • 9930 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Комісія з проведення дебатів кандидатів на пост президента США в 2020 році почала підбирати для них місце. Про це повідомив у четвер інтернет-портал Election Central, передає УНН.

Комісія, до якої входять представники двох основних політичних партій - Республіканської і Демократичної - кожні чотири роки формулює вимоги до умов проведення дебатів, і пошук відповідного місця для них вже почався, відзначається в повідомленні.

Зокрема, зал для дебатів повинен мати площу не менше 15 тисяч квадратних футів (1393 кв. м), поруч із залом повинна бути велика автостоянка, де можна розмістити до 40 вантажівок з апаратурою для телетрансляції і мінімум 500 автомашин. Прес-центр повинен розташовуватися або в тій же будівлі, що і зал для дебатів, або поруч, під тентом, і мати площу не менше 20 тис. квадратних футів (1853 кв. м). Поблизу повинні розташовуватися готелі, де можна було б забронювати мінімум 3 тис. номерів. Влада того міста, де будуть проходити президентські дебати, зобов'язані гарантувати забезпечення безпеки силами місцевої поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр часів Обами заявив про рішення балотуватися в президенти США

Як зазначаэ видання, зазвичай таким умовам відповідають університетські містечка. Місце проведення дебатів зазвичай оголошується завчасно - принаймні за рік. Напередодні президентських виборів 2016 року кандидат республіканців Дональд Трамп і кандидат демократів Хілларі Клінтон провели три раунди дебатів: в Університеті Хофстра в штаті Нью-Йорк, в Університеті Вашингтона в Сент-Луїсі і в Університеті Невади в Лас-Вегасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенатор-демократ Джіллібранд оголосила про намір балотуватися у президенти США

З'їзд Демократичної партії, на якому буде офіційно висунутий кандидат в президенти, відбудеться 13-16 липня 2020 року. На право прийняти у себе з'їзд претендують Майамі-Біч (штат Флорида), Мілуокі (штат Вісконсін) і Х'юстон (штат Техас). Республіканці проведуть свій з'їзд 24-27 серпня 2020 року в місті Шарлотт (штат Північна Кароліна).

59-е вибори президента США відбудуться 3 листопада 2020 року.

Нагадаємо, фінансист Джордж Сорос не планує підтримувати будь-якого кандидата в президенти США від Демократичної партії на виборах 2020 року.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ВООЗ: 80% населення Ємену потребує допомоги

     • 5746 переглядiв

    У Великій Британії заарештували російський корабель

     • 10719 переглядiв