u-spravi-stosovno-ekszastupnika-direktora-zavodu-elektrovazhmash-doslidzheno-sche-1-tom-dokaziv

У справі стосовно ексзаступника директора заводу "Електроважмаш" досліджено ще 1 том доказів

 • 9581 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Вищий антикорупційний суд дослідив ще один том доказів у справі про обвинувачення колишнього заступника директора Державного підприємства “Завод „Електроважмаш“, зловживання якого завдали підприємству 37,3 млн гривень збитків. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"На засіданні продовжилось дослідження письмових доказів, наданих стороною обвинувачення, та досліджено майже 1 том матеріалів", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що наступний розгляд у справі призначено на 14:00 3 червня 2020 року.

Нагадаємо, у Вищому антикорупційному суді прокурор зачитав короткий виклад обвинувального акту у справі про обвинувачення колишнього заступника директора Державного підприємства “Завод "Електроважмаш“, зловживання якого завдали підприємству 37,3 млн гривень збитків.

Як повідомлялося, у жовтні 2014 року директор заводу “Електроважмаш”, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи у співучасті, з метою мінімізації офіційного прибутку, реалізував за заниженою вартістю через низку підконтрольних суб’єктів господарювання продукцію підприємства, а саме двигун постійного електроструму.

Проведена в рамках досудового розслідування експертиза підтвердила, що внаслідок цієї реалізації державне підприємство зазнало збитків на суму 73,3 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Урядовці розширили держпідтримку тваринництва у 2020 році

     • 14636 переглядiв