u-skandinavskomu-mistechku-rozpovili-pro-progres-budivnitstva

У скандинавському містечку розповіли про прогрес будівництва

 • 8644 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. У ЖК Scandia розповіли про прогрес будівництва скандинавського містечка, повідомляє УНН з посиланням на сайт компанії.

Архітектура

Фасади. У будинках ЖК Scandia буде так званий комбінований фасад. Це передбачає поєднання двох типів фасаду: вентильованого і мокрого.

Мокрий фасад містить утеплювач, який кріпиться на дюбелі до стіни. Утеплювач - мінераловатна плита товщиною 100 мм, а в місцях її кріплення на залізобетон - 150 мм.

Плиту накривають капроновою сіткою, яку "втоплюють" у клей, формуючи таким чином захист м/плити від зовнішнього середовища, щоб зберігати її завжди сухою. Після наноситься шар, який створює фінішну фактуру і гамму кольорів фасаду (зовнішній вигляд).

У вентильованому фасаді після шару м/вати передбачена установка захисної плівки (вітробар'єр), що запобігає вивітрюванню вати. Фасад по напрямних облицьовують плиткою (імітація під цеглу), між обробною плиткою і ватою залишається повітряний прошарок. Простір біля вікон, а також з'єднувальні планки, укоси вікон і дверей будуть оброблені металом.

Скління. 29 будинок засклений на 20%.

Будівництво

Покрівля. Проект передбачає облаштування шатрового даху: металевий каркас (металеві балки) на які укладаються дерев'яні крокви, зверху на крокви "б'ються" лати. Поверх обрешітки - металева фальцева покрівля. Дерев'яні конструкції обробляють антисептиком, який захищає від процесів гниття, і антипіреном для захисту від загоряння.

Простір між кроквами заповнюють утеплювачем товщиною в 250 мм. Знизу утеплювач захищений "паробар'єром", зверху - "гідробар'єром". Переваги металевого даху в його довговічності та естетичності. Такий дах також більш "екологічний", якщо порівнювати, наприклад, з шиферним покриттям.

Кладка стін. Кладка стін з газоблоку: 28 будинок - готовність 95%, 29 будинок - закінчена на 85%, 27 будинок - 12%.

Інженерія

Внутрішньобудинкова інженерія. Зараз ведуться роботи з облаштування вентиляційних каналів. У 29 будинку завершені роботи з облаштування газоходів, що відводять газ від котлів опалення.

Більш детальну інформацію можна отримати у відділі продажів ЖК Scandia, де також встановлено макети пристрою фрагментів фасаду, покрівлі, вікон.

Як повідомляв УНН, житловий комплекс Scandia опублікував відеозвіт будівництва.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Завтра відбудеться засідання уряду

     • 7194 переглядiв

    Маршрутка горіла на Київщині, є постраждалий

     • 8907 переглядiв

    Синоптики попередили киян про значну пожежну небезпеку

     • 8250 переглядiв