u-rf-proveli-navchannya-z-nanesennya-masovanogo-yadernogo-udaru-detali

У рф провели навчання з нанесення масованого ядерного удару: деталі

 • 245724 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. У рф під час навчань відпрацювали нанесення масованого ядерного удару. Як уточнили у міноборони рф, йдеться про удар у відповідь, передає УНН.

Цитата

"Товариш верховний головнокомандувач, відповідно до плану підготовки зс рф під вашим керівництвом проводиться тренування з управління зс рф під час якого будуть відпрацьовані завдання нанесення масованого ядерного удару стратегічними ядерними силами у відповідь на ядерний удар противника", - сказав міністр оборони сергій шойгу під час доповіді російському диктатору володимиру путіну.

Додамо

У свою чергу, начальник генштабу зс рф генерал армії валерій герасимов повідомив, що до навчань залучили: "рухомий ґрунтовий ракетний комплекс ракетних військ стратегічного призначення "Ярс"; ракетний підводний човен стратегічного призначення Північного флоту "Тула"; два стратегічні ракетоносці дальньої авіації Ту-95мс".

За даними кремля, по полігону Кура на Камчатці здійснено пуски міжконтинентальної балістичної ракети "Ярс" з випробувального космодрому Плесецьк та балістичної ракети "Синева" з акваторії Баренцевого моря. До здійснення завдань також залучалися літаки дальньої авіації Ту-95МС, які здійснили пуск крилатих ракет повітряного базування.

"У ході заходу проведено перевірку рівня підготовленості органів військового управління та навичок роботи керівного та оперативного складу з організації управління військами.

Завдання, передбачені під час тренування стратегічних сил стримування, виконані повному обсязі, всі ракети досягли цілей, підтвердивши задані характеристики", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

міністр оборони рф сергій шойгу влаштував "телефонну карусель" з заявами про "брудну бомбу" України. Голова МЗС України Дмитро Кулеба назвав заяви абсурдними та брехливими. Президент України Володимир Зеленський відреагував на "телефонну карусель" шойгу і наголосив, що всі "розуміють, хто є джерелом усього брудного".

Після телефонних дзвінків міністра оборони росії сергія шойгу своїм колегам у Великій Британії, США, Франції та Туреччині, три з цих країн, Велика Британія, США та Франція випустили спільну заяву, де відкинули звинувачення.

Держдеп застеріг росію від застосування звичайної чи "брудної" ядерної бомби.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Україна звільнила з російського полону 10 військових

     • 151419 переглядiв

    МВС показало відео боїв української піхоти з окупантами

     • 103317 переглядiв

    В Україні завершили фінансування пенсій за жовтень

     • 196136 переглядiв