u-figuranta-spravi-vedzhiye-kashka-vidkrilasya-vnutrishnya-krovotecha

У фігуранта "справи Веджіє Кашка" відкрилася внутрішня кровотеча

 • 8671 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Адвокат Айдер Азаматов провідав фігуранта у "справі Веджіє Кашка" Асана Чапуха та розповів, що він потрапив до лікарні через внутрішню кровотечу, викликану гастритом. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення громадської організації "Кримська солідарність" у Facebook.

"8 січня 2019 року я відвідав Асана Чапуха , який зараз перебуває в 6-й міській лікарні у Сімферополі. До лікарні він потрапив через внутрішню кровотечу. В результаті лікарі діагностували йому гастрит , який викликаний великою кількістю ліків, які він вживає після 11-місячного утримання в СІЗО. Це сильно вдарило по його здоров’ю", – повідомив адвокат на опублікованому організацією відео.

За словами захисника, Чапух вважає, що перебуватиме у лікарні не менше десяти днів.

Як повідомляв УНН, в окупованому Криму у важкому стані госпіталізували фігуранта "справи Веджіє Кашка" Асана Чапуха. Його терміново госпіталізували в 6-у міську лікарню Сімферополя у важкому стані для надання медичної допомоги.

Нагадаємо, підконтрольний РФ Київський суд окупованого Сімферополя 4 грудня на три місяці продовжив арешт фігурантів "справи Веджіє Кашка" Асану Чапуху, Казімії Аметова, Бекіра Дегерменджі і Руслану Трубачу.

23 листопада 2017 року російські силовики затримали в Сімферополі активістів Бекіра Дегерменджі, Казима Аметова, Асана Чапуха і Руслана Трубача. Їх звинувачують у вимаганні коштів у громадянина Туреччини.

При затриманні російськими силовиками стало погано ветерану кримськотатарського національного руху Веджіє Кашка. Вона пізніше померла у кареті "швидкої допомоги".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Нафтогаз" скоротив чистий прибуток за півроку на 60%

     • 8106 переглядiв

    З авто прокурора викрали реєстратор

     • 12798 переглядiв

    Біля Говерли знайшли туриста-іноземця

     • 8308 переглядiв

    Суд у справі Балуха відкладено

     • 6734 переглядiв

    Псевдовалютник піде під суд за видурені 123 тис. доларів

     • 10277 переглядiв