u-cherkasakh-na-vokzali-cholovik-pogrozhuyuchi-nozhem-pograbuvav-i-zgvaltuvav-zhinku

У Черкасах на вокзалі чоловік, погрожуючи ножем, пограбував і зґвалтував жінку

 • 13718 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Досудовим розслідуванням встановлено, що 24-річний чоловік, на території залізничного вокзалу міста Черкаси, зустрів раніше не знайому йому жінку та після спільного вживання алкогольних напоїв, діючи умисно та цілеспрямовано, супроводжуючи погрозою вбивством, демонструючи предмет схожий на ніж, та застосуванням фізичного насильства, зґвалтував жінку. Про це повідомляє УНН з посиланням на Черкаську місцеву прокуратуру.

Продовжуючи реалізацію свого злочинного умислу, відкрито заволодів майном потерпілої, а саме двома золотими сережками та двома золотими каблучками.

Після вчинення неправомірних дій, останнього було затримано співробітниками поліції.

На підставі зібраних у кримінальному провадженні доказів вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187, ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень зловмиснику загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187 (розбій, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу) та ч. 1 ст. 156 (вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи, без добровільної згоди потерпілої особи (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, до 8 років позбавлення волі на Черкащині засуджено 17-річного підлітка за зґвалтування неповнолітньої дівчини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Через зливи в Ріо-де-Жанейро загинули семеро людей

     • 10147 переглядiв

    Чемпіон АПЛ п'яним за кермом потрапив в ДТП

     • 8972 переглядiв