u-2017-rotsi-lyudi-pri-pershiy-lipshiy-mozhlivosti-budut-vkladati-zaoschadzhennya-v-nerukhomist-zabudovnik

У 2017 році люди при першій-ліпшій можливості будуть вкладати заощадження в нерухомість - забудовник

 • 7821 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Однією з головних тенденцій на ринку нерухомості в 2017 році буде те, що люди будуть намагатися вкладати гроші саме в нерухомість при першій-ліпшій можливості. Так вважають в ПАТ “ХК “Київміськбуд”, передає УНН.

Ринок нерухомості, як і раніше, буде сильно прив'язаний до валютних коливань. У компанії впевнені, що чим стабільніша буде гривня, тим спокійніше буде на первинному ринку.

“Попит на квартири маленького метражу залишиться як і раніше високим. Причини прості - на руках у населення грошей все менше і менше, довіра до банківської системи майже дорівнює нулю, тому при кожный можливості, люди буду намагатися купувати нерухомість. Якщо і не для себе, то під здачу в оренду, тому що це стабільний фінансовий результат на довгі роки”, - вважають в холдингу.

У “Київміськбуді” сподіваються, що рік буде успішним для будівельної галузі.

“Поступово відбувається перерозподіл на ринку, укрупнення, маленькі будівельні компанії просто не витримують і йдуть з ринку, залишаються великі компанії з солідним статутним капіталом і стабільно високим прибутком”, - описали ситуацію на ринку житлового будівництва в компанії.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Вбивцю немовляти заарештували на Луганщині

     • 10196 переглядiв

    ХК "Сент-Луїс" продовжив виграшну серію в НХЛ

     • 8315 переглядiв