tsvk-zareyestruvala-narodnogo-deputata-yu-buglaka

ЦВК зареєструвала народного депутата Ю.Буглака

 • 7682 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Центральна виборча комісія зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Юрія Буглака. Про це повідомляє прес-служба ЦВК, передає УНН.

"Розглянувши відповідні документи, Комісія зареєструвала народного депутата України, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Буглака Юрія Олександровича, 1965 року народження, проживає в місті Києві, безпартійного, включеного до виборчого списку партії "Блок Петра Порошенка" під № 81", - йдеться в повідомленні.

Зареєстрованому народному депутату України видано тимчасове посвідчення встановленого зразка.

Комісія затвердила на 2017 рік середні норми видатків територіальних та дільничних виборчих комісій з місцевих виборів на підготовку і проведення позачергових, повторних, проміжних та перших місцевих виборів.

Окрім того, ЦВК затвердила Розподіли субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 квітня 2017 року на загальну суму 13 млн 901 тис. 900 гривень, а також на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення вказаних виборів на загальну суму 59 тис. 200 гривень.

Також затверджено Розподіли субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення позачергових місцевих виборів 30 квітня 2017 року на загальну суму 4 млн 78 тис. 500 гривень (у 38 населених пунктах), а також на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення вказаних виборів на загальну суму 25 тис. 100 гривень.

Нагадаємо, Ю.Буглака визнали народним депутатом наприкінці лютого 2017.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЦВК зареєструвала народного депутата Ю.Буглака

     • 7682 переглядiв

    Хокеїсти "Вашингтона" встановили клубний рекорд у НХЛ

     • 10233 переглядiв

    Рак - не вирок: історії пацієнтів

     • 18325 переглядiв

    В Одесі виявили понад 120 нелегалів з Індії

     • 10053 переглядiв