tikhanovska-zapisala-videozvernennya-na-pidtrimku-uchasnikiv-marshu-geroyiv

Тіхановська записала відеозвернення на підтримку учасників "Маршу Героїв"

 • 14559 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Лідер білоруської опозиції Світлана Тіхановська записала відеозвернення на підтримку учасників заплановано "Маршу Героїв". Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал її прессслужби.

"Кожен день у нашого народу народжуються справжні герої. Наприклад, Марія Колеснікова, яка рве паспорт, і дає відсіч прямо на кордоні. Вона буквально зламала систему і довела, що наша боротьба справжня. Або наші діджеї змін, які стали символом нескореності чужій волі. Не забудемо і хлопців з ОСВОД, які просто роблять свою роботу і допомагають людям, незважаючи на всі наслідки. А шахтар Юрій Корзун, який приковує себе наручниками до шахти, показуючи нам, що робітники - це не особисті раби Лукашенко? Окремо варто виділити рятувальника з МНС, який відмовляється знімати національний прапор", - сказала Світлана Тіхановська.

Вона зазначила, що йому погрожують і його звільняють, але він вибрав голос совісті.

"І таких героїв безліч. Це члени координаційної ради, студенти і лікарі, наші чудові жінки, журналісти і жителі районів, політичні в'язні і ті, хто кожен день виходить на вулицю. За останній місяць ми стали воістину героїчним народом. Я знаю, що в неділю планується Марш Героїв. О 14:00 в Мінську і регіонах. І я всіх підтримую, хто планує туди прийти. Ми продовжуємо боротьбу за свободу і разом "Живи Білорусь", - додала Світлана Тіхановська.

На суботу ж, 12 вересня, у столиці Білорусі Мінську очікується несанкціонований жіночий марш.

Нагадаємо, Тіхановська допустила оновлення президії Координаційної ради білоруської опозиції.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ООС: "режим тиші" бойовиками сьогодні не порушувався

     • 11280 переглядiв

    У заповіднику "Єланецький степ" сталася масштабна пожежа

     • 24263 переглядiв

    У Дніпрі стався вибух, є поранений

     • 18418 переглядiв

    На Сумщині впав легкомоторний літак, пілот загинув

     • 23175 переглядiв