sud-zaareshtuvav-cholovika-yakiy-vbiv-zhinku-i-namagavsya-spaliti-yiyi-tilo

Суд заарештував чоловіка, який вбив жінку і намагався спалити її тіло

 • 16633 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Чоловіка, який завдав смертельних ножових поранень своїй співмешканці та намагався спалити її тіло, взято під варту. Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області, передає УНН.

"За клопотанням Обухівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 54-річному чоловіку, який у вересні поточного року під час сварки зі своєю співмешканкою, за місцем їх спільного проживання в одному із сіл Обухівського району, завдав смертельних ножових поранень останній та намагався спалити тіло жінки", - йдеться у повідомленні.

Так, зловмисник ножем наніс один удар у шию та один удар у грудну клітину потерпілій. Від завданих тілесних ушкоджень 56-річна жінка померла. Після чого, чоловік намагався спалити її тіло.

За процесуального керівництва Обухівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

За скоєне кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, машиністам тепловозу оголошено підозру за наругу над тілом жінки, яку переїхав поїзд.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Прикарпатті після поминок 18 людей потрапили до лікарні

     • 11042 переглядiв

    Експорт української продукції до Португалії зріс на 16%

     • 12304 переглядiв