skandal-zi-slugoyu-bragarom-nardep-kazhe-buv-chistiy-pid-chas-zatrimannya-pogrozhuye-zayaviti-na-patrulnikh-do-dbr

Скандал зі "слугою" Брагарем: нардеп каже, був "чистий" під час затримання, погрожує заявити на патрульних до ДБР

 • 25975 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Народний депутат від "Слуги народу" Євгеній Брагар, про затримання якого після зупинки авто патрульними повідомляв УНН напередодні, прокоментував цей черговий скандал, передає УНН.

Цитата:

"Доповідаю Вам, шановні підписники, про стан розгляду службового розслідування щодо двох патрульних, які після натяку на хабар відвезли мене на наркологічну експертизу. Наразі встановлено, що боді-камери під час зупинки ТЗ та спілкування зі мною на місці були вимкнені (що логічно, хто ж буде натякати на хабар при ввімкненій боді-камері). Двоє патрульних та їх керівництво були відсторонені від роботи на час службового розслідування", - зазначив Брагар у Facebook.

Зі слів нардепа, за минулу добу він "встиг" здати поглиблений тест на вживання наркотичних речовин та вже встиг отримати результат.

"Звісно, негативний. Наразі мною готується заява до ДБР (як від фізичної особи, а не народного депутата) щодо даних патрульних. Про подальший розвиток подій обов’язково повідомлю Вас", - додав Брагар.

Що сталося

Як повідомляв УНН, у суботу, 3 липня, о 22:00 в Дарницькому районі Києва за адресою вул. Софії Русової нарядом патрульної поліції було зупинено авто Toyota Camry, водієм якого виявився народний депутат Брагар Євгеній.

Під час перевірки документів у наряду поліції виникли питання щодо стану водія. Запропонували проїхати останньому до лікаря-нарколога, на що нардеп добровільно погодився. Після отримання негативного результату в незалежній лабораторії учасники події попрямували до Дарницького управління для написання заяви на патрульних.

До слова

Це вже не перша скандальна історія, у яку втрапив нардеп. Так, ще взиму 2020 року під час обговорення ціни в платіжках в ефірі одного з телеканалів на ток-шоу Брагар запропонував пенсіонерам “продати собаку елітної породи” для того, щоб грошей вистачило на сплату комунальних послуг.

Після чого деякі користувачі Facebook, реагуючи на заяви “слуги народу”, розпочали флешмоби на кшталт “#продайсобакусплатизагаз” та “#не_продам_свою_собаку”.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні зареєстрували вакцину проти COVID-19 від Johnson & Johnson

     • 25710 переглядiв