sered-mitinguyuchikh-u-novikh-sanzharakh-viyavivsya-gromadyanin-zasudzheniy-za-dezertirtirstvo-geraschenko

Серед мітингуючих у Нових Санжарах був засуджений за дезертирство - Геращенко

 • 16689 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Серед мітингуючих у Нових Санжарах виявився громадянин, засуджений за дезертирство. Наразі на нього чекає суд, який визначить міру його відповідальності. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Facebook, передає УНН.

"Серед мітингуючих у Нових Санжарах виявився громадянин, засуджений за дезертирство. Під впливом розпитих з друзями спиртних напоїв він лаявся і кидався на поліцейських. Зокрема, пропонував їм поїхати на передову. Зараз він протверезів і йому стало соромно за свої вчинки. Подивіться, на кого саме він лаявся і кого закликав поїхати на передову", - повідомив Геращенко.

Зазначається, що на цього громадянина чекає суд, який визначить міру відповідальністі за участь у масових порушеннях громадського порядку.

"Я щиро дякую всім співробітникам поліції, які виконали свій службовий обов’язок в Нових Санжарах і зупинили цю вакханалію насилля", - підсумував заступник міністра.

Як повідомлялося раніше в УНН, суд відправив затриманого під час сутичок у Нових Санжарах під нічний домашній арешт.

Нагадаємо, 20 лютого у Нових Санжарах, куди перевезли евакуйованих із Китаю українців, сталися сутички. Пізніше стало відомо, кого саме затримали поліцейські.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Стала відома реальна зарплатня півзахисника "Динамо"

     • 20170 переглядiв