sbu-nagaduye-pro-zaboronu-oprilyudnyuvati-naslidki-raketnikh-atak

СБУ нагадує про заборону оприлюднювати наслідки ракетних атак

 • 3687326 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Служба безпеки України нагадує про заборону знімати та оприлюднювати відео наслідків влучань ворожих ракет і дронів по військових об’єктах і цивільній критичній інфраструктурі. Про це інформує УНН.

Цитата

«Нещодавно Служба безпеки України затримала блогера, який відзняв на відео наслідки влучань ракет по об’єкту критичної інфраструктури та розмістив його у своєму телеграм-каналі задля збільшення кількості підписників. Відео підхопив телеграм-канал, який має мільйонну аудиторію та за 7 хвилин результати обстрілу вже були у російських пропагандистів», – йдеться в повідомленні.

СБУ наголошує, що соцмережі моніторять не лише російські блогери, але й кадрові військові. Вороги враховують інформацію з відкритих українських джерел під час планування своїх дій. Тому заборонено знімати та оприлюднювати відео наслідків влучань ворожих ракет і дронів по військових об’єктах і цивільній критичній інфраструктурі. СБУ нагадує, що коригування ворожого вогню є злочином і карається законом.

Нагадаємо

Служба безпеки України затримала блогера, який оприлюднив у Telegram відео з наслідками обстрілу Бурштинської ТЕС на Івано-Франківщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Віталій Коваль показав наслідки обстрілів по Рівненщині

     • 321150 переглядiв

    Окупанти обстріляли Нікопольський район

     • 96660 переглядiв

    На Миколаївщині відновлено зв’язок та світло – Кім

     • 221404 переглядiв