ryatuvalniki-sprostuvali-informatsiyu-pro-pozhezhu-u-vischomu-adminsudi

Рятувальники спростували інформацію про пожежу у Вищому адмінсуді

 • 8066 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. В ДСНС спростували повідомлення про пожежу у Вищому адміністративному, предає УНН з посиланням на прес-служуб ДСНС Києва.

"Інформація щодо пожежі у Вищому адміністративному суді є непідтвердженою", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 7 травня, по лінії 102 поступила інформація про замінування 2-х судів. Дані заявки були передані від правоохоронних органів до пожежно-рятувальної служби м. Києва. 

Зокрема, об 11:37 надійшло повідомлення про замінування Вищого господарського суду України, що знаходиться за адресою: вул. Олександра Копиленка, 6. Після перевірки вибухотехніками будівлі суду, о 13:30 передали відбій.

Аналогічна заявка щодо замінування Вищого адміністративного суду по вул. Московській, 8, надійшла о 12:40. Після оголошення о 13:40 відбою, пожежно-рятувальне відділення, що чергувало на місці, повернулось в розташування частини.

Нагадаємо, раіше повідомлялось, що у зв’язку із пожежею з будівлі суду проводилась евакуація громадян. Проте, як зазначають в ДСНС, жодного повідомлення про пожежу за даною адресою до Служби порятунку 101 не надходило, рятувальники які чергували на місці, факт пожежі не підтвердили.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Д.Трамп визначився з новим директором ФБР

     • 9648 переглядiв