ryad-kompaniy-sche-dosi-zalishayutsya-na-rinku-okupanta-galina-yanchenko

Ряд компаній ще досі залишаються на ринку окупанта - Галина Янченко

 • 106494 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. В ефірі національного телерадіомарафону "Єдині Новини" народна депутатка Галина Янченко повідомила, що ряд компаній ще досі залишаються на ринку окупанта. Про це інформує УНН.

Цитата

"Є ряд компаній, які залишаються в росії, на них здійснюються тиск. Тиск і споживачів в усьому світі, які не розуміють, як там можна продовжувати бізнес і співпрацю з вбивцями. Серед цих компаній, які продовжують працювати в росії, і які ми закликаємо бойкотувати в Україні й світі: Leroy Merlіn, АШАН, Метро, Данон, Нестле, Кока-Кола, Калсберг і можемо назвати ще ряд компаній", - заявила депутанка.

Деталі

Чиновниця додала, що на ці компанії здійснюється тиск і їх спонукають піти з російського ринку не лише позивачі, а і їх працівники.

"Найбільша проблема - компанії і активи, які належать громадянам росії, а ще конкретніше під санкцій ним громадянам росії. На сьогоднішній день є вже понад 3 тисячі росіян, на яких у світі накладені санкції. Українська влада на сьогодні у вигляді правоохоронних органів, Мінекономіки, ОП вела підготовчу роботу, щоб одним махом накласти санкції і Україні на всіх цих осіб і конфіскувати в дохід держави ті активи, які пов‘язані з ними і їхнім оточенням і знаходяться в Україні", - підкреслила чиновниця.

Нагадаємо

Apple видалив ТікТок із App Store для російських користувачів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Києві вже працюють 18 іноземних представництв

     • 157489 переглядiв

    Посол України в ООН Сергій Кислиця зловив ООН на ляпі

     • 1223086 переглядiв