rashisti-zdiysnili-imitatsiyu-svyatkuvannya-dnya-peremogi-dlya-roszmi-v-okremikh-zakhoplenikh-naselenikh-punktakh

Рашисти здійснили імітацію святкування “дня перемоги” для росЗМІ в окремих захоплених населених пунктах

 • 167008 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Російські окупанти здійснили імітацію святкування так званого “дня перемоги” для російських засобів масової інформації в окремих захоплених населених пунктах. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«На тимчасово захоплених територіях України противником продовжується проведення заходів адміністративно-поліцейського режиму. Здійснено імітацію святкування так званого “дня перемоги” для російських засобів масової інформації в окремих захоплених населених пунктах», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що втрати противника перевищують показники комплектування, що значно впливає на загальний морально-психологічний стан та стає передумовою відмови особового складу у подальшій участі у бойових діях проти України.

Доповнення

На окупованих територіях рашисти до 10 травня запровадили комендантську годину і обмеження щодо переміщення людей. На захоплені території Херсонської та Запорізької областей прибули групи осіб для створення пропагандистських сюжетів для російських ЗМІ.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    The Rasmus та Kalush Orchestra заспівали разом пісню Stefania

     • 198750 переглядiв

    В Миколаївській області окупанти обстріляли село, є загиблий

     • 478326 переглядiв