priznachiti-golovu-natskomisiyi-z-radiatsiynogo-zakhistu-ta-posilennya-vidpovidalnosti-za-kurinnya-v-zaboronenikh-mistsyakh-plani-radi

Призначити голову Нацкомісії з радіаційного захисту та посилення відповідальності за куріння в заборонених місцях – плани Ради

 • 6607 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Верховна Рада України планує сьогодні призначити голову Національної комісії з радіаційного захисту населення України, внести зміни до Кримінального кодексу та призначити іменні стипендії ВРУ для найталановитіших молодих вчених. Відповідні питання внесені до порядку денного Верховної Ради та розглядатимуться на засіданні погоджувальної ради парламенту, передає УНН.

В першому читанні депутати планують розглянути законопроект №6350, яким зрівнюють права на отримання відпустки для чоловіків та жінок, які усиновили дітину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування.

В другому читанні парламентарі розглянуть проект закону №8184 про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо невідворотності покарання за окремі злочини проти власності, безпеки руху та експлуатації транспорту, зокрема, з застосуванням електронного пристрою для прихованого втручання в роботу технічних систем охорони (блокування) стаціонарних або рухомих об’єктів, з метою отримання несанкціонованого (неконтрольованого) доступу до них.

Також на розгляд ВРУ винесено кілька постанов. Зокрема, щодо призначення головою Національної комісії з радіаційного захисту населення України. На цю посаду пропонують призначити народного депутата України від фракції Блоку Петра Порошенка Івана Рибака.

Окремою постановою депутати планують призначити іменні стипендії ВРУ для найталановитіших молодих вчених.

Окрім цього парламентарям пропонують перейменувати кілька населених пунктів в різних областях України та в першому читанні розглянути питання щодо посилення відповідальності за рекламу куріння та паління в заборонених місцях.

Як повідомляв УНН, Рада планує розглянути понад 120 законопроектів за три дні. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Росія затягує справу про "скіфське золото" - Мінкульт

     • 12852 переглядiв

    Страйки в аеропортах Німеччини: скасовано понад 400 рейсів

     • 9115 переглядiв

    Бензовоз зіткнувся з легковиком та вантажівкою, є загиблий

     • 11441 переглядiв

    В Латвії знайшли більше 2 тонн кокаїну в ящиках з бананами

     • 11819 переглядiв