priznacheno-novogo-chlena-naglyadovoyi-radi-ukroboronpromu

Призначено нового члена наглядової ради "Укроборонпрому"

 • 10133 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Кабінет Міністрів України призначив нового члена наглядової ради - представника уряду Державного концерну “Укроборонпром”. Ним став американець доктор Ентоні Тетер. Відповідне рішення було прийнято на засіданні 31 січня, передає УНН з посиланням на Урядовий портал.

Зазначається, що з 2001 до 2009 Ентоні Тетер обіймав посаду Директора Агентства передових оборонних дослідницьких проектів (DARPA), забезпечуючи управління інноваційними та високоприбутковими проектами Агентства.

Наразі Ентоні Тетер є членом кількох консультативних та дорадчих рад та провідним членом Ради з конкурентоспроможності США (м. Вашингтон).

Ентоні Тетер служив у Збройних Силах США, в Офісі національної політики контролю над наркотиками. Має наукові ступені бакалавра з електротехніки Політехнічного інституту Ренсселера, магістра та Доктора філософії з електротехніки Стенфордського Університету.

Із серпня 2016 року Ентоні Тетер реалізовував управлінські проекти з питань довгострокового розвитку в оборонно-промисловому комплексі України.

Нагадаємо, головою наглядової ради державного концерну “Укроборонпром” обрали ректора Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені І.Сікорського” Михайла Згуровського.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Аграрії протягом 2017 року зібрали 61,3 млн тонн зерна

     • 26004 переглядiв