pristayko-vidreaguvav-na-zvilnennya-surkova

Пристайко відреагував на звільнення Суркова

 • 12921 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Відсутність ролі радника президента РФ Владислава Суркова в переговорах у Мінську поки не відчувається – він досі приїздить на зустрічі ТКГ. Про це сказав міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, відповідаючи на запитання журналістів в кулуарах форуму "Age of Crimea 2020 - Час Криму", передає кореспондент УНН.

"На сьогоднішній момент пройшло ще недостатньо часу для того, щоб зрозуміти, чи дійсно відбулось те, про що ви говорите. Я не спостерігаю заміни команди до цього часу. Дійсно, Сурков відійшов. Але навіть ті люди, які брали участь у Мінських домовленостях, у мінських переговорах,… приїжджав Сурков, він продовжував приїжджати. Можливо потрібен час для того щоб зрозуміти, яким чином зміниться політика з приходом, якщо це так і буде, Козака на цю посаду", - зазначив міністр.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у відповідь на коментарі про Україну колишнього радника президента РФ Владислава Суркова заявив, що Україна живе незалежно від уявлення про неї відставного шовініста.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Пристайко відреагував на звільнення Суркова

     • 12921 переглядiв

    Бородянський розповів, яку зарплату отримав у січні

     • 11608 переглядiв

    Самоспал під Офісом Президента: чоловік у тяжкому стані

     • 38206 переглядiв

    Греція підтвердила перший випадок коронавірусу

     • 14982 переглядiв

    Велике будівництво доріг: держава профінансує 402 проекти

     • 21756 переглядiв