priblizno-2-5-tisyach-cholovikiv-namagalisya-nezakonno-viyikhati-z-ukrayini-dpsu

Воєнний стан: приблизно 2,5 тисяч чоловіків намагалися незаконно виїхати з України – ДПСУ

 • 109430 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Під час воєнного стану приблизно 2,5 тисяч чоловіків намагалися незаконно перетнути державний кордон і виїхати з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, пише УНН.

Цитата

“Загалом близько 2,5 тисяч наших громадян-чоловіків були затримані на державному кордоні, які намагалися, попри обмеження, залишити Україну. Більшість з них намагались підкупити прикордонників або підробляли документи. Однак всі вони були затримані та повернуті до України”, – наголосив він.

Деталі

Також він додав, що ДПСУ протягом минулого тижня спостерігало незначне збільшення пасажиропотоку. Загалом, кордон за добу перетинало близько 80 тисяч осіб в обох напрямках. Проте, більшість громадян рухаються на виїзд з України.

“Був тільки один день – це субота, коли ми фіксували перевагу в’їзду над виїздом. За вчорашній день, за неділю, ми фіксували певне зменшення пасажиропотоку. Загалом, за добу кордон перетнуло 65 тисяч осіб. Пасажиропотік коливався на рівні 50% – на в’їзд і на виїзд”, – додав Демченко.

Додамо

У ДПСУ пояснили, що через державний кордон пропускають людей за дійсними паспортними чи іншими, передбаченими законодавством, документами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти пошкодили на Миколаївщині 2554 цивільні об’єкти

     • 47724 переглядiв

    Генштаб ЗСУ: знищено вже близько 20 600 окупантів

     • 123264 переглядiв

    Ракетні удари по Львову: є загиблі та постраждалі

     • 243885 переглядiв