premyer-poyasniv-zvilnennya-golovi-kosmichnogo-agentstva

Прем'єр пояснив звільнення голови космічного агентства

 • 14812 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Рішення уряду щодо звільнення голови Державного космічного агентства Павла Дегтяренка не пов'язано з якоюсь окремою подією, а було ухвалено за результатами аналізу діяльності ввіреного йому органу. Про це заявив Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час брифінгу за підсумками засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"В цьому випадку ми подивились, наскільки ефективно працював цей державний орган, і дійшли висновку, що людину ми хочемо поміняти. Зараз оголошений конкурс, і ми шукаємо молодих, професійних, чесних людей, які б хотіли обійняти цю посаду", - зазначив голова уряду, відповідаючи на питання, чи не пов'язано звільнення Дегтяренка із його планами звільнити керівника "Південьмашу".

Він додав, що це звільнення не пов'язано із наміром когось звільнити або з певною подією. "Це просто результат нашого планового аналізу, і це далеко не останнє наше звільнення", - додав Гончарук.

Він пояснив, що уряд наразі аналізує ефективність діяльності всіх центральних органів виконавчої влади. І за результатами аналізу робить висновки, чи готовий він працювати з людиною, яка очолювала той чи інший державний орган, або ж хоче через оголошення конкурсу знайти "більш сильну людину або просто людину, до якої більше довіри".

Нагадаємо, сьогодні Кабінет міністрів призначив керівника Державної служби геології та надр.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Прем'єр пояснив звільнення голови космічного агентства

     • 14812 переглядiв

    Кабмін призначив нового главу Держгеонадр

     • 9401 переглядiв