polscha-stezhit-za-situatsiyeyu-z-vitrilnikom-rf-z-krimskimi-kursantami

Польща стежить за ситуацією з вітрильником РФ з кримськими курсантами

 • 12602 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Міністерство закордонних справ Польщі стежить за ситуацією, пов'язаною з вітрильним судном "Сєдов" на Балтійському морі, на борту якого перебувають курсанти "Керченського державного морського технологічного університету", розташованого в анексованому Росією Криму. Про це УНН повідомляє з посиланням на польський телеканал TVP Info.

Вітрильник не пустили у територіальні води Естонії. Таллінн повинен був стати однією із запланованих зупинок вітрильника. Причиною відмови у заході судна у територіальні води Естонії є наявність на його борту більше 70 студентів "Керченського державного морського технологічного університету", розташованого в анексованому Росією Криму.

Також однією із запланованих зупинок вітрильника мав стати Гданськ. Прес-секретар міністерства закордонних справ Польщі Ева Сувара заявила, що польська влада підтримує контакти з партнерами з Естонії.

"Міністерство закордонних справ (Польщі - ред.) підтримує зв'язок з естонською владою", - повідомила Ева Сувара, додавши, що "міністерство стежить за ситуацією".

Як повідомляв УННРосія пригрозила Києву "війною" через проходження українських кораблів під Керчю.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині чоловік застряг на дереві

     • 16682 переглядiв

    Роботу автошколи, в якій навчалася Зайцева, призупинили

     • 9466 переглядiв

    Бойовики обстріляли ремонтників "Води Донбасу"

     • 10346 переглядiв

    Президент звільнив голову Херсонської ОДА Гордєєва

     • 11630 переглядiв