politsiya-na-donechchini-4-richna-divchinka-otruyilas-chadnim-gazom-vidkrito-provadzhennya

Поліція: на Донеччині 4-річна дівчинка отруїлась чадним газом, відкрито провадження

 • 8172 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 21 грудня. УНН. У Дружківці за фактом отруєння 4-річної дівчинки чадним газом відкрито кримінальне провадження. Про це кореспонденту УНН повідомляє ГУ НП Донецької області.

Як повідомили у прес-службі поліції, після того, як мати запалила пічне опалення, щоб зігріти будинок, її 4-річна дочка отруїлася чадним газом і продуктами горіння.

Повідомлення про отруєння чадним газом дитини, надійшло до чергової частини Дружківського відділення поліції від співробітників Краматорської центральної міської лікарні.

Медики констатували, що 4-річна дівчинка поступила до них в реанімаційне відділення з Дружківки з діагнозом отруєння чадним газом. За попередньою інформацією встановлено, що ця сім'я перебуває на обліку, як багатодітна сім'я, яка опинилася в складних життєвих умовах, де виховується троє малолітніх дітей.

"У той день 26-річна мати разом з дівчинкою і бабусею їздили у справах, а коли повернулися, жінка розпалила піч, щоб обігріти будинок. Дитина знаходилася неподалік грубки. Поки розпалювалася піч і заробила витяжка, дівчинка надихалася продуктами горіння, їй стало погано", - йдеться у повідомленні.

Як відзначили у поліції медики надали допомогу вчасно і зараз життю дитини нічого не загрожує.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Внаслідок ДТП на Тернопільщині загинула жінка

     • 6798 переглядiв

    Україна та Японія обговорили питання кібербезпеки

     • 11012 переглядiв

    На Олімпіаду-2020 у Токіо виділять 13-15 млрд дол.

     • 9456 переглядiв