pershiy-za-6-rokiv-roman-murakami-nadiyde-u-prodazh-u-kvitni

Перший за 6 років роман Муракамі надійде у продаж у квітні

 • 1141696 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Новий роман Харукі Муракамі буде опублікований у квітні. Рукопис складає близько 1200 сторінок, передає УНН з посиланням на АР.

Деталі

«Місто та його невизначені стіни» вийде 13 квітня як у друкованому, так і в цифровому форматі, йдеться у заяві Shinchosha Publishing Co., опублікованій у середу. Наявність англійського перекладу поки що невідома.

Співробітники видавництва сказали, що деталі сюжету не розкриваються, бо багато шанувальників Муракамі кажуть, що вважають за краще починати читати його книги, не знаючи, про що вони.

Це перший роман Муракамі з того часу, як у лютому 2017 року було випущено «Кишиданчо Гороші» або «Вбивство командора».

Доповнення

Багаторічний кандидат на Нобелівську премію з літератури 74-річний Муракамі опублікував свою дебютну книгу «Почуйте, як співає вітер» 1979 року, керуючи джаз-баром у Токіо. Його роман 1987 «Норвезький ліс» став його першим бестселером, зробивши його молодою літературною зіркою. Відомий своїм магічним реалізмом Муракамі також написав бестселери, такі як «Погоня за дикими вівцями», «Хроніки заводних птахів» та «1Q84». Його остання пісня Killing Commendatore розійшлася тиражем понад мільйон копій.

Муракамі - пристрасний колекціонер музики, що цінує різні жанри, від класики до джазу і року, і музика служить важливим мотивом у багатьох його оповіданнях. З 2018 року Муракамі веде шоу «Радіо Муракамі» на Tokyo FM, в якому він грає частину своєї улюбленої музики та час від часу дає гумористичні коментарі. Він також іноді висловлювався проти політичних лідерів.

Українські Національні Новини

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    Перший за 6 років роман Муракамі надійде у продаж у квітні

     • 1141696 переглядiв

    рф висунула умови продовження "зернового коридору"

     • 2518329 переглядiв

    У США схвалили законопроєкт про заборону TikTok

     • 1063894 переглядiв

    Комуністична партія В'єтнаму висунула нового президента

     • 1001339 переглядiв