otruyennya-ditey-u-mikolayevi-politsiya-znayshla-vinnogo

Отруєння дітей у Миколаєві: поліція знайшла винного

 • 12046 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Співробітники ювенальної превенції Заводського відділу поліції з’ясували, що до інциденту, який мав місце 21 травня у миколаївській загальноосвітній школі № 6, причетний 16-річний юнак. Хлопець зізнався, що розпилив у приміщенні вбиральні навчального закладу перцевий балончик не навмисно, а через власну необережність. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП Миколаєвської області. 

В інформації від 21 травня повідомлялося про госпіталізацію до медичного закладу з діагнозом гостре отруєння невідомою речовиною середньої тяжкості 36-х учнів загальноосвітньої школи № 6. Діти скаржились на першіння в горлі, сльозоточивість очей та головний біль.

Слідчі Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочали розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 296 КК України "Хуліганство".

Вжитими слідчо-розшуковими заходами співробітники відділу ювенальної превенції Заводського відділу поліції встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні хуліганських дій. Правопорушником виявився 16-річний учень одного з навчальних закладів міста, який прийшов до цієї школи до свого знайомого. Хлопчина зізнався у скоєному.

У присутності дідуся правоохоронці опитали підлітка. Він пояснив, що носив із собою балончик для самооборони, а розпилив його у школі випадково, через власну необережність.

За узгодженням з прокуратурою неповнолітньому повідомлено про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення.

Досудове слідство триває.

Як повідомляв УНН, інцидент стався 21 травня зранку. Зі школи евакуювали близько 400 учнів.  Для проведення медичного огляду до 2-ї міської дитячої лікарні було доставлено 36 учнів. Діти скаржилися на подразнення очей та верхніх дихальних шляхів.

Поліція кваліфікувала отруєння газом миколаївських школярів як хуліганство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Отруєння дітей у Миколаєві: поліція знайшла винного

     • 12046 переглядiв

    NASA показало новий знімок Землі з космосу

     • 102698 переглядiв

    Інтернет-хіт: гігантський Місяць вразив мережу

     • 52204 переглядiв

    У центрі Парижа озброєний чоловік захопив заручників

     • 9587 переглядiв