obsye-za-dobu-zafiksuvala-134-vibukhi-na-donbasi

ОБСЄ за добу зафіксувала 134 вибухи на Донбасі

 • 8680 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Спостережна місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 25 січня по 19:30 26 січня зафіксувала 134 вибухи. Про це повідомляє УНН з посиланням на звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

"У Донецькій області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (зафіксувавши, серед іншого, приблизно 110 вибухів проти 70 відповідно)", - повідомили спостерігачі.

"У Луганській області Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (зафіксувавши, серед іншого, 24 вибухи проти 100 відповідно)", - зазначається у звіті в ОБСЄ.

Також, Місія зафіксувала бойові броньовані машини та зенітні установки в зоні безпеки. У підконтрольних урядові районах спостерігачі бачили 3 зенітні установки (ЗУ-23-2, 23 мм) на східній околиці Маріуполя.

Загалом, СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та зменшення кількості таких порушень в Луганській області, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом.

Як повідомляв УНН, за попередній звітний період на Донбасі ОБСЄ зафіксувала майже 200 вибухів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ОБСЄ за добу зафіксувала 134 вибухи на Донбасі

     • 8680 переглядiв

    Олександр Усик переміг Майріса Брієдіса

     • 17560 переглядiв