noviy-zakhisnik-sprobuye-zvyazatisya-z-yanukovichem-do-4-grudnya

Новий захисник спробує зв'язатися з Януковичем до 4 грудня

 • 14488 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Новопризначений захисник Ігор Ляшенко, який представлятиме у кримінальному провадженні інтереси екс-президента України Віктора Януковича, обвинуваченого у державній зраді, намагатиметься зв’язатися зі своїм клієнтом до 4 грудня 2017 року для погодження правової позиції. Про це адвокат сказав у коментарі УНН.

"Звичайно (намагатиметься зв’язатися зі своїм підзахисним – ред.). Будемо шукати альтернативні засоби зв’язку. Я вважаю, що захист без спілкування з клієнтом, без бачення його позиції і відношення до тих підозр, які йому оголошені, вважаю, він буде неповноцінним. І я не зможу у повній мірі виконати покладені на мене обов’язки… Будемо якимось чином намагатися все ж таки зв’язатися, щоб я зрозумів його бачення, спосіб і механіку захисту", - розповів адвокат.

І.Ляшенко додав, що намагатиметься зв’язатися зі своїм клієнтом до 4 грудня цього року.

Нагадаємо, Оболонський районний суд Києва оголосив перерву у розгляді кримінального провадження за обвинуваченням у держзраді В.Януковича до 4 грудня для того, щоб новий захисник зміг ознайомитися з матеріалами справи

25 жовтня суд відсторонив держадвоката В.Януковича - Максима Гераська - через непрофесійність. Регіональному центру з надання безоплатної правової допомоги у Києві доручено судом призначити нового захисника для обвинуваченого у держзраді екс-президента Януковича.

26 жовтня суд повідомив, що у справі про держзраду Януковича призначено адвоката Ігоря Ляшенка

Зазначимо, що це вже третій державний адвокат, якого призначили для захисту інтересів В.Януковича.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Аудіоновини УНН: перший випуск 26 жовтня

     • 12394 переглядiв

    Свинина та сало знову побили цінові рекорди

     • 12708 переглядiв