novaka-dzhokovicha-vse-zh-vklyuchili-do-zherebkuvannya-australian-open

Новака Джоковича все ж включили до жеребкування Australian Open

 • 33532 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Перша ракетка світу Новак Джокович був включений у жеребкування Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу (Australian Open), оскільки рішення про те, чи може чинний чемпіон залишитися в країні, затягується, пише УНН з посиланням на BBC Sport.

Деталі

Дев'ятиразовий чемпіон зіграє з іншим сербом Міоміром Кецмановичем у першому колі чемпіонату.

34-річний Джокович, посіяний під 1-м номером, знову тренувався в Мельбурн-парку раніше в четвер, а міністр імміграції Австралії Алекс Гоук все ще вирішував, чи слід знову відкликати його візу і вислати його з країни.

Перша ракетка світу сподівається виграти рекордний 10-й Відкритий чемпіонат Австралії серед чоловіків, який стане його 21-м тріумфом на турнірах Великого шолома, випередивши Роджера Федерера зі Швейцарії та Рафаеля Надаля з Іспанії.

Джокович не щеплений від COVID-19, і його віза була анульована, коли він прибув до Австралії минулого тижня після питань про звільнення від вакцинації, яке дозволило б йому в'їхати.

Проте в понеділок суддя скасував це рішення і розпорядився відпустити гравця з імміграційного центру для утримання під вартою.

Прем'єр-міністр Австралії Скотт Моррісон заявив у четвер, що не хоче коментувати статус візи Новака Джоковича і що міністр імміграції повинен вирішити, відкликати її чи ні.

Доповнення

Відкритий чемпіонат Австралії - перший турнір Великого шолома в сезоні 2022 року, який стартує в понеділок в Мельбурн-парку. Турнір пройде в Мельбурні з 17 по 30 січня.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Ранок у Києві розпочався із заторів: де ускладнено рух

     • 21361 переглядiв

    В Україні вже 3,72 млн випадків COVID-19, за добу - 10 046

     • 26099 переглядiв

    Сьогодні запустять український супутник “Січ-2-30”

     • 18934 переглядiв

    Погода: в Україні очікується мороз та опади

     • 22685 переглядiв

    На картині Боттічеллі виявили приховане зображення

     • 53592 переглядiв

    Сьогодні аеропорт Алмати відновлює роботу

     • 23009 переглядiв

    13 січня - Щедрий вечір

     • 54750 переглядiв