nezakonna-kompensatsiya-za-zhitlo-vaks-viznachiv-zastavu-eksnardepu-berezkinu

Незаконна компенсація за житло: ВАКС визначив заставу екснардепу Березкіну

 • 13236 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Вищий антикорупційний суд застосував до колишнього народного депутата України Станіслава Березкіна, підозрюваного у незаконному отриманні компенсації за оренду житла, запобіжний захід у вигляді застави у сумі 937 492 грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

"Сьогодні, 22 травня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнив клопотання детектива НАБУ та обрав запобіжний захід екснардепу у вигляді застави у сумі 937 492 грн", - йдеться в повідомленні.

Також на народного депутата України 8 скликання покладено процесуальні обов’язки: повідомляти детективів, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками; здати на зберігання детективам НАБУ свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України.

Нагадаємо, народному депутату попереднього скликання — Станіславу Березкіну — повідомлено про підозру у незаконному отриманні понад 937 тис. грн компенсації за оренду житла.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Миколаївська область цього тижня не послабить карантин

     • 14928 переглядiв