nayev-rozpoviv-chi-vlivayut-vibori-na-distsiplinu-v-os

Наєв розповів, чи вливають вибори на дисципліну в ОС

 • 6040 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Армія та, зокрема, Об'єднані сили - завжди поза політикою, військовим є чим займатися. Про це заявив командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв в інтерв’ю ВВС Україна, коментуючи, чи впливає передвиборча лихоманка на дисципліну в ООС, повідомляє УНН.

"Армія та Об'єднані сили - завжди поза політикою, нам є чим займатися. Перед нами ворог, і коли кожен день відбиваєш ворожі обстріли і думаєш, як запобігти загрозам на день наступний, то на щось інше не залишається часу", - сказав Наєв.

Відповідаючи на запитання, який вплив виборів на самі Об'єднані сили, і чи впливають вони на дисципліну, командувач ОС зазначив: "Про дисципліну можу сказати, що нам вдалося зменшити не лише бойові втрати, а й небойові. Покращили рівень правопорядку - у кілька разів зменшили злочинність у підрозділах ООС. Наприклад, нещодавно за моїм розпорядженням затримали одного комбата, який організував незаконний збір коштів з підлеглих для власних потреб".

Нагадаємо, Генеральний штаб Збройних сил України розповів про порядок голосування військовослужбовців на виборах президента України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Наєв розповів, чи вливають вибори на дисципліну в ОС

     • 6040 переглядiв

    У голови ДВК в фаст-фуді вкрали печатку комісії

     • 17429 переглядiв