nalivaychenko-sbu-sche-u-2009-rotsi-rozrivala-vidnosini-z-rosiyskimi-spetssluzhbami

Наливайченко: СБУ ще у 2009 році розривала відносини з російськими спецслужбами

 • 13476 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Служба безпеки України ще у 2009 році розривала відносини з російськими спецслужбами та вислала з країни представників ФСБ РФ. Про це сьогодні на допиті як свідка в Оболонському районному суді Києва, який розглядає справу про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича, заявив колишній голова СБУ Валентин Наливайченко, передає кореспондент УНН.

"Я ще у 2009 році розірвав відносини зі співробітниками російських спецслужб, розуміючи що від них можна очікувати агресію. Я вислав всіх співробітників ФСБ до Росії. Але вони почали повертатися при Януковичі", - сказав В.Наливайченко.

При цьому він додав: "На моє переконання, Янукович здав свідомо і Крим, і Україну… У січні 2014-го - у грудні 2013 року високопосадові генерали 3 рази, потім 7, потім 6 прибували до України – 30 високопосадових офіцерів. Вони перебували на тренувальній базі під Києвом у селищі П'ятихатки. Їх приймають, розміщують, включають урядовий зв'язок "Роса". На моє переконання, все це відбувалося за вказівкою Януковича".

Нагадаємо, В.Наливайченко розповів, коли дізнався про втечу В.Януковича.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Стали відомі півфінальні пари ЧЄ з футзалу

     • 12965 переглядiв